DET ER HER VI KOMMER FRA - BRAGETEATRET

LØRENSKOG HUS, STORSTUA
Fra 250,- til 375,-

Kjøp billett ONSDAG 31. JANUAR KL. 19.30

Kjøpte billetter refunderes ikke.

 

Det er her vi kommer fra (Brageteatret) 
Basert på et knippe av Levi Henriksens kritikerroste noveller, hentet fra Feber, Ned ned ned og Alt det som lå meg på hjertet.

 

Sangen om ditt liv, hva skulle den ha handlet om?

Når en trubadur vender hjem, forsøker han finne ut hva som har skjedd med menneskene i bygda siden han dro. Han møter et eldre ektepar som gjemmer seg for lensmannen. Han møter ei kvinne som lokkes inn i pinsemenigheten. Han møter noen søstre som innleder et forhold til samme mann. 

Men egentlig er trubaduren på vei til broren sin. Egentlig leter han etter ei ung kvinne som han aldri har glemt. Egentlig er det en sang han forsøker å spille; et liv han forsøker å stable på beina.

Det er her vi kommer fra samler et knippe fortellinger fra lokalsamfunnet, med et gjenkjennende, lekent og følsomt uttrykk. Det er et stykke om hjemkomst og oppbrudd, om musikken i våre liv og de små stedene i oss alle.

Forestillingen varer i ca 1 time og 20 minutter uten pause.

Regissør - Kim Sørensen // Dramatiker - Thomas Marco Blatt // Scenograf/kostymedesigner - Gjermund Andresen // Lysdesigner - Martin Myrvold // Komponist - Johannes Winther Farstad

Med:
Johannes Winther Farstad // Reidar Sørensen // Kristian Winther // Dagrun Anholt // Ulla Marie Broch // Maria Pontén // Joseph Angyal