CARMEN, MED DIDRIK SOLLI-TANGEN

LØRENSKOG HUS, STORSTUA
Kr. 450

Kjøp billett TORSDAG 19. SEPTEMBER KL. 19.30
Kjøp billett FREDAG 20. SEPTEMBER KL. 19.30

Kjøpte billetter refunderes ikke.

 

I Lørenskog hus neste egenproduksjon møter vi Didrik Solli-Tangen som elskeren til Carmen, en av historiens mest kjente operaskikkelser. Mange husker hvordan han berørte det norske folket med Tårnarien fra Tosca i NRK-programmet Stjernekamp i 2017. Nå tolker han rollen som Don José i en forkortet dramatisert versjon med fire sangere og skuespilleren Espen Beranek Holm som forteller. 

Med utgangspunkt i den berømte operaen av Georges Bizet, fortelles historien om Carmen og Don José som lever i dagens Europa. Alle de kjente operaariene er med, og den originale handlingen veves inn i et delvis nyskrevet material, understøttet av pianist Petter Kragstad fra Lørenskog og et mindre strykeorkester. Dette er komprimert musikkteater i en enkel visuell setting, der Espen Beranek Holm som nattklubbeier blir øyevitnet, den som forteller oss hva som skjedde når Carmen kom til vår by.

I rollen som Carmen ser vi Natalia Kawalek, en internasjonalt anerkjent mezzosopran. Michaela spilles av Silvia Moi, kjent fra filmen «Tryllefløyten», regissert av Kenneth Branagh. Andre medvirkende er Ludvig Lindström i rollen som Escamillo, Petter Kragstad som pianist og NOR59 KammerorkesterChristian Ranke er tekstforfatter, og Ola Beskow regissør.

Lengde på forestillingen: 1.50 med pause