PIPPI LANGSTRØMPE - SKOGBLOMSTEN JUBA

LØRENSKOG HUS, STORSTUA
Kr. 200/150 (barn)

Kjøp billett FREDAG 15. NOVEMBER KL. 18.00
Kjøp billett SØNDAG 17. NOVEMBER KL. 16.00

Kjøpte billetter refunderes ikke.

 

Skogblomsten viser i år to forestillinger. I den ene møter vi Pippi Langstrømpe og i den andre Emil fra Lønneberget. To av Astrid Lindgrens fantastiske figurer. Kjøper du billett til den ene forestillingen får du med billett til den andre.

Alle vet at Pippi er verdens sterkeste og at hun bor i Villa Villekulla med en hest og en ape og at pappaen er en sjørøverkonge. Tommy og Annika er hennes gode venner. Sammen opplever de masse rart og de vil også at Pippi begynner på skolen. Noen tyver vil stjele gullmyntene hennes og politiet vil få henne på barnehjem. Hvordan klarer Pippi seg oppi alt dette?

Emil er en aktiv gutt som bare vil hjelpe til. Dessverre går det oftest galt. Han må komme seg unna så ting får roet seg litt. Da er snekkerbua god å ha! Her kan han spikke trefigurer og fundere over alle sine påfunn. Lillesøster Ida er med og selvsagt mor Alma og far Anton. Tjenestejenta Lina er helt oppgitt over Emil, men gårdsgutten Alfred er hans beste venn. Og livet i Katthult blir aldri kjedelig med en som Emil der.