SILENT AMBITION - HANNA BØRSETH RØNNINGEN

LØRENSKOG HUS, STORSTUA
Kr. 270

Kjøp billett TORSDAG 28. OKTOBER KL. 19.00

Kjøpte billetter refunderes ved avlysning pga Korona.

 

Silent Ambition

Hanna Børseth Rønningen fremfører eventyrlig drømmepop med mørke undertoner. Skuespiller og lørenskoging Hanna Børseth Rønningen er for mange kjent etter sine roller i “Fruen på Losby”, “The Last Five Years”, og solokonsertene “Edith Piaf” og “Fransk Aften”. Nå holder hun sin første helaftens konsert med eget materiale! Torsdag 25. mars står hun klar på hjemmebane i Storstua med musikere og et knippe egne låter.

Rønningen lager musikk hun beskriver som eventyrlig drømmepop - stemningsfulle poplåter med elementer fra elektronika og jazz.

Publikum inviteres til en musikalsk reise hvor vakre melodier og svevende lydlandskaper smeltes sammen med drivende rytmer og mørke, tvetydige tekster i engelsk språkdrakt. I tekstene utforsker Rønningen et menneskes indre kamp for å finne seg selv i en forvirrende verden. Gjennom poetiske bilder og såre betraktninger reflekterer hun over det å være til på godt og vondt. Og med humoristiske skråblikk og varme skaper hun rom for kjærligheten og håpet som kan vise veien hjem.

Med seg på scenen har Rønningen to velrennomerte musikere; Georg Buljo (musikalsk ansvarlig, gitarer, elektronikk, perkusjon) og Christian Svensson (trommer).

Kristoffer Engen står for lysdesign.
Kostymedesign er ved Line Jeanette Antonsen.

Om Hanna:
Hanna Børseth Rønningen er født og oppvokst på Lørenskog. I 2004 ble hun ferdig utdannet skuespiller ved Statens Teaterhøgskole, og har siden jobbet ved en rekke teatre i Norge. Nå jobber hun frilans som skuespiller, sanger og lydbokinnleser med base i Oslo. Konserten er støttet av Lørenskog kommune.

Foto: Johannes Granseth

Praktisk info rundt forestillinger:

På grunn av situasjonen knyttet til Covid-19 vil det praktiske rundt billettsalg og gjennomføring være litt annerledes enn det pleier. Dette gjør vi for at du som publikummer skal føle deg trygg, slik at du kan slappe av og kose deg under forestillingen. Vi ber derfor at du setter deg inn i våre smittevernregler før du kommer.

Billettsalg:

Av hensyn til smittevernregler selger vi et begrenset antall billetter i Storstua. Billettene kan kjøpes på nett som vanlig eller i Veiviseren på Lørenskog hus. Alle som kjøper billetter vil måtte oppgi kontaktinfo til smittesporing. Plassene vil være unummererte, noe som betyr at du på forhånd ikke kan bestemme hvor i salen du vil sitte.

Når du skal inn i salen vil du få hjelp til å finne ledig sete av en av våre ansatte. Siden vi kun selger et begrenset antall billetter i en sal som normalt rommer 360 publikummere, lover vi at du vil se godt fra det setet du får tildelt.

I en sal med fastmonterte seter (Storstua) skal det være minst ett ledig sete mellom en husstand/publikummer og neste publikummer.

I en sal hvor det ikke er fastmonterte seter skal det fortsatt være minst 1 meters avstand mellom hver husstand/publikummer.

Vi tar forbehold om endringer i gjeldende restriksjoner og ber publikum være vennlige og følge med på den infoen som vi legger ut og skilter med på huset.

Smittevernregler:

Syke personer må holde seg hjemme
Husk god hånd- og hostehygiene
Minst en meters avstand mellom personer som ikke oppholder seg i samme husstand.

Lørenskog hus lover en ren sal, hvor det vil være oppmålt forsvarlig avstand mellom publikum som ikke er i samme husstand.