FINN EVENSEN - LUNSJKULTUR 60+

LØRENSKOG HUS, STORSTUA
Kr. 200

Kjøp billett TIRSDAG 2. NOVEMBER KL. 12.00

Kjøpte billetter refunderes ved avlysning pga Korona.

 

Konserten er utsatt til tirsdag 2. november. Kjøpte billetter vil også gjelde her.

Fra skap og skuff! Låter jeg nesten hadde glemt.

Helt fra han begynte i musikkbarnehage på Veitvedt i 1964, skjønte Finn at musikken kom til å spille hovedrollen i livet hans. Den ble altoppslukende allerede fra han debuterte på Framtia Kino i Lørenskog med tussefløytelåter, helt til han nå sitter som rektor i Lørenskog musikk- og kulturskole, - midt i smørøyet på Lørenskog Hus, sammen med en haug med andre kulturarbeidere.

Innimellom dette har han spilt i korps, dirigert kor, skrevet et par bøker og mange historiske spill. Som 15-åring starta han med rockebandet Scrotum, videre til progrockgruppa Slåbrock, via folkemusikkgrupper som Chincay Pampa og Puya, fram mot a-capellagruppa Bjelleklang der han sto bak det aller meste av låtmaterialet gjennom 8 album og 20 år med turnévirksomhet. I tillegg har han hatt ca. 600 konserter for Rikskonsertene med 2 ulike produksjoner, og skrevet låter for andre artister.  Finn har grunnleggende tro på at kultur kan bygger broer mellom mennesker, og skape fred og forsoning i verden. Peace and love.

Praktisk info rundt forestillinger:

På grunn av situasjonen knyttet til Covid-19 vil det praktiske rundt billettsalg og gjennomføring være litt annerledes enn det pleier. Dette gjør vi for at du som publikummer skal føle deg trygg, slik at du kan slappe av og kose deg under forestillingen. Vi ber derfor at du setter deg inn i våre smittevernregler før du kommer.

Billettsalg:

Av hensyn til smittevernregler selger vi et begrenset antall billetter i Storstua. Billettene kan kjøpes på nett som vanlig eller i Veiviseren på Lørenskog hus. Alle som kjøper billetter vil måtte oppgi kontaktinfo til smittesporing. Plassene vil være unummererte, noe som betyr at du på forhånd ikke kan bestemme hvor i salen du vil sitte.

Når du skal inn i salen vil du få hjelp til å finne ledig sete av en av våre ansatte. Siden vi kun selger et begrenset antall billetter i en sal som normalt rommer 360 publikummere, lover vi at du vil se godt fra det setet du får tildelt.

I en sal med fastmonterte seter (Storstua) skal det være minst ett ledig sete mellom en husstand/publikummer og neste publikummer.

I en sal hvor det ikke er fastmonterte seter skal det fortsatt være minst 1 meters avstand mellom hver husstand/publikummer.

Vi tar forbehold om endringer i gjeldende restriksjoner og ber publikum være vennlige og følge med på den infoen som vi legger ut og skilter med på huset.

Smittevernregler:

Syke personer må holde seg hjemme
Husk god hånd- og hostehygiene
Minst en meters avstand mellom personer som ikke oppholder seg i samme husstand.

Lørenskog hus lover en ren sal, hvor det vil være oppmålt forsvarlig avstand mellom publikum som ikke er i samme husstand.