KUNSTSALEN LIVE: PAPER CROWN

LØRENSKOG HUS, KUNSTSALEN
Kr. 250

Kjøp billett FREDAG 15. OKTOBER KL. 20.00

Kjøpte billetter refunderes ved avlysning pga Korona.

 

Paper Crown er gitarist Ørnulv Snortheim og vokalist Johanne Kippersund sitt popunivers. 

Sammen lager de tidløse låter med solid snekra melodier og hjertet utapå skjorta; nordisk pop som nikker både i retning av soul og americana. I februar slapp de albumet Dreamers som Hamar Arbeiderblad beskriver som en "kruttsterk debutskive" og Musikkavisen Puls er "totalt forelsket" i. Ørnulv har spilt med og skrevet låter for noen av landets største artister (Haddy Njie, Christel Alsos, Erik Faber) og driver verdens triveligste studio hjemme i hagen, mens Johanne har vokst opp på teater, lager skogsfestival og synger i progorkesteret MEER. Paper Crown kombinerer sjelfull, egenarta vokal med grundig melodisk håndverk i et detaljrikt lydbilde. Dette er tilgjengelig, men nyansert musikk, i et gjennomarbeidet, personlig uttrykk med rom for både knirkete melankoli og utadvendt feelgood. Paper Crown opptrer både som duo og i bandformat med pianist Andreas Ulvo, bassist Ellen Andrea Wang og trommeslager Børre Flyen. Siden lanseringen i fjor sommer har Paper Crown sluppet flere singler som har fått radiolistinger og fått strålende tilbakemeldinger fra publikum på sine konserter. Sommeren og høsten 2021 drar de på akustisk og intim duoturné rundt om i Norge.

LINKER:

Lytt til Paper Crown: Spotify / Apple Music

Se Paper Crown live: YouTube 

 

Praktisk info rundt forestillinger:

På grunn av situasjonen knyttet til Covid-19 vil det praktiske rundt billettsalg og gjennomføring være litt annerledes enn det pleier. Dette gjør vi for at du som publikummer skal føle deg trygg, slik at du kan slappe av og kose deg under forestillingen. Vi ber derfor at du setter deg inn i våre smittevernregler før du kommer.

Billettsalg:

Av hensyn til smittevernregler selger vi et begrenset antall billetter i Storstua. Billettene kan kjøpes på nett som vanlig eller i Veiviseren på Lørenskog hus. Alle som kjøper billetter vil måtte oppgi kontaktinfo til smittesporing. Plassene vil være unummererte, noe som betyr at du på forhånd ikke kan bestemme hvor i salen du vil sitte.

Når du skal inn i salen vil du få hjelp til å finne ledig sete av en av våre ansatte. Siden vi kun selger et begrenset antall billetter i en sal som normalt rommer 360 publikummere, lover vi at du vil se godt fra det setet du får tildelt.

I en sal med fastmonterte seter (Storstua) skal det være minst ett ledig sete mellom en husstand/publikummer og neste publikummer.

I en sal hvor det ikke er fastmonterte seter skal det fortsatt være minst 1 meters avstand mellom hver husstand/publikummer.

Vi tar forbehold om endringer i gjeldende restriksjoner og ber publikum være vennlige og følge med på den infoen som vi legger ut og skilter med på huset.

Smittevernregler:

Syke personer må holde seg hjemme
Husk god hånd- og hostehygiene
Minst en meters avstand mellom personer som ikke oppholder seg i samme husstand.

Lørenskog hus lover en ren sal, hvor det vil være oppmålt forsvarlig avstand mellom publikum som ikke er i samme husstand.