MUSIKALSK FYRVERKERI - LØRENSKOG VETERANKORPS

LØRENSKOG HUS, STORSTUA
Voksen 150/Barn 50

Kjøp billett SØNDAG 28. NOVEMBER KL. 15.00

Kjøpte billetter refunderes ved avlysning pga Korona.

 

MUSIKALSK FYRVERKERI av spilleglede og humør!

Lørenskog Veterankorps inviterer til variert korpskonsert med alt fra klassiske korpsperler til fengende marsjer. Vi gleder oss til å spille for publikum igjen, og ønsker dere velkomne til Storstua.

Lørenskog Veterankorps er 38 år i 2021. Vi liker å si at vi spiller både for å glede oss selv og andre. Det er stor spennvidde i hva vi er med på og i musikken vi framfører. Ofte har vi med dyktige solister av høy klasse. Medlemmene spenner fra de virkelige veteranene som har spilt hele livet og fortsatt spiller i flere korps, til mer ekte amatører som har funnet tilbake til instrumentet sitt etter flere års pause. Her er det plass til alle.

Dirigent for LVK er Knut Andersen

Praktisk info rundt forestillinger:

På grunn av situasjonen knyttet til Covid-19 vil det praktiske rundt billettsalg og gjennomføring være litt annerledes enn det pleier. Dette gjør vi for at du som publikummer skal føle deg trygg, slik at du kan slappe av og kose deg under forestillingen. Vi ber derfor at du setter deg inn i våre smittevernregler før du kommer.

Billettsalg:

Av hensyn til smittevernregler selger vi et begrenset antall billetter i Storstua. Billettene kan kjøpes på nett som vanlig eller i Veiviseren på Lørenskog hus. Alle som kjøper billetter vil måtte oppgi kontaktinfo til smittesporing. Plassene vil være unummererte, noe som betyr at du på forhånd ikke kan bestemme hvor i salen du vil sitte.

Når du skal inn i salen vil du få hjelp til å finne ledig sete av en av våre ansatte. Siden vi kun selger et begrenset antall billetter i en sal som normalt rommer 360 publikummere, lover vi at du vil se godt fra det setet du får tildelt.

I en sal med fastmonterte seter (Storstua) skal det være minst ett ledig sete mellom en husstand/publikummer og neste publikummer.

I en sal hvor det ikke er fastmonterte seter skal det fortsatt være minst 1 meters avstand mellom hver husstand/publikummer.

Vi tar forbehold om endringer i gjeldende restriksjoner og ber publikum være vennlige og følge med på den infoen som vi legger ut og skilter med på huset.

Smittevernregler:

Syke personer må holde seg hjemme
Husk god hånd- og hostehygiene
Minst en meters avstand mellom personer som ikke oppholder seg i samme husstand.

Lørenskog hus lover en ren sal, hvor det vil være oppmålt forsvarlig avstand mellom publikum som ikke er i samme husstand.