KUNSTSALEN LIVE: ELLY

LØRENSKOG HUS, KUNSTSALEN
Kr. 250

Kjøp billett LØRDAG 11. DESEMBER KL. 20.00

Kjøpte billetter refunderes ved avlysning pga Korona.

 

ELLY «THE COMPANY OF YOU» 

Sanger og låtskriver Ellen Marie Løkslid, aka Elly, utga debutalbumet «Heal My Heart» i 2011, og to år etter kom oppfølgeren «To Somewhere Peaceful». I likhet med debutalbumet høstet også andreplata svært gode kritikker - så mye som seks terningkast 5 i Norge. Særlig roste kritikerne formidlingsevnen hennes.

Ellys tredje soloalbum "The Company of You" slippes 10. september. I løpet av det siste året har hun utgitt tre singler - den trøstende og glade «Judy», den mer nostalgiske «Oh Time», og "This Place by The Sea" - en låt om "å komme hjem".

"The Company of You" er et album som handler om kjærlighet, tilhørighet, røtter og følelsen av å komme hjem. Musikken kan minne om artister som Amanda Bergman, HAIM, Sara Bareilles og Joni Mitchell. 

Ellys tidligere utgivelser spenner fra singer/songwriter, blues, country og jazz. "The Company of You" er derimot en samling av nydelig poplåter. Musikken er produsert av David Aleksander Sjølie og Julie Falkevik Tungevåg. Hun har tidligere også samarbeidet med bl.a Anders Engen, Bjørn Klakegg, Audun Erlien, låtskriver Jeffrey A. Wasserman og Knut Reiersrud. I 2007 fikk hun spille sammen med Jeremy Spencer - tidligere musiker i Fleetwood Mac - hvor en ny gjesteopptreden fulgte året etter på Suwalki Bluesfestival i Polen.

Ellen Marie Løkslid - vokal
David Aleksander Sjølie - gitar, kor
Kristian Wentzel - tangenter
Marius Trøan Hansen - trommer, perkusjon
Andreas Haga - bass

Sjekk ut ELLY på Spotify her: https://open.spotify.com/artist/5chwdYOPXHRvDmYlos4f4D?si=cO9K6TzPS9mXLQ6GS5iKjw

 

Praktisk info rundt forestillinger:

På grunn av situasjonen knyttet til Covid-19 vil det praktiske rundt billettsalg og gjennomføring være litt annerledes enn det pleier. Dette gjør vi for at du som publikummer skal føle deg trygg, slik at du kan slappe av og kose deg under forestillingen. Vi ber derfor at du setter deg inn i våre smittevernregler før du kommer.

Billettsalg:

Av hensyn til smittevernregler selger vi et begrenset antall billetter i Storstua. Billettene kan kjøpes på nett som vanlig eller i Veiviseren på Lørenskog hus. Alle som kjøper billetter vil måtte oppgi kontaktinfo til smittesporing. Plassene vil være unummererte, noe som betyr at du på forhånd ikke kan bestemme hvor i salen du vil sitte.

Når du skal inn i salen vil du få hjelp til å finne ledig sete av en av våre ansatte. Siden vi kun selger et begrenset antall billetter i en sal som normalt rommer 360 publikummere, lover vi at du vil se godt fra det setet du får tildelt.

I en sal med fastmonterte seter (Storstua) skal det være minst ett ledig sete mellom en husstand/publikummer og neste publikummer.

I en sal hvor det ikke er fastmonterte seter skal det fortsatt være minst 1 meters avstand mellom hver husstand/publikummer.

Vi tar forbehold om endringer i gjeldende restriksjoner og ber publikum være vennlige og følge med på den infoen som vi legger ut og skilter med på huset.

Smittevernregler:

Syke personer må holde seg hjemme
Husk god hånd- og hostehygiene
Minst en meters avstand mellom personer som ikke oppholder seg i samme husstand.

Lørenskog hus lover en ren sal, hvor det vil være oppmålt forsvarlig avstand mellom publikum som ikke er i samme husstand.