Lørdag 19. november
Kl. 18.00

Sted: Storstua 2. etasje
Pris: 225,-

Kjøp billett

Askepott – en familieforestilling

Praktisk info

Storstua – 2. etasje i Lørenskog hus

Storstua ligger i andre etasje på Lørenskog hus. Den har 2 innganger i den etasjen og en rullestolheis. Andre etasje kan nåes ved å ta hovedtrappen opp fra første etasje eller ved å ta heisen opp fra Parkeringshuset. Inngangene til Galleriet på Storstua er fra fjerde etasje.

Handikap

Det er 4 rullestolplasser i Storstua med adgang via egen heis i 2. etasje, midt på buen ved toalettene.

Parkering

Billettløs parkering: Det er 3 timer gratis parkering i P-huset og  på Metro storhandel uteparkering (ved Europris)
Det er 1 time gratis parkering på Metro uteparkering. Gjelder også HC-plasser

Askepott – en familieforestilling

Se for deg dette: I enden av en innsjø ligger et vakkert, stort herskapshus. Inne i huset er det hundrevis av rom, en vakker trapp og en helt spesiell sal bare for dans! Hagen utenfor er full av de vakreste blomster og trær. Inne blant trærne flyr et mylder av kvitrende småfugler. I enden av denne hagen er et lite hus, ganske gammelt og slitt. I vinduet dukker det opp et ansikt. Det er ansiktet til en jente. Hun ser ut og drømmer...

Når Brageteatret inviterer til familieforestilling blir det prinser, fine kjoler, gode hjelpere, grusomme søstre, for trange sko og en stor dæsj fargesprakende magi. Eventyret om Askepott har vært formidlet fra generasjon til generasjon i mange hundre år. Vi i Norge kjenner kanskje Askepott aller best gjennom Disneys film, for ikke å snakke om juletradisjonen Tre nøtter til Askepott, men eventyret eksisterer i mange ulike versjoner på alle verdens kontinenter. Nå er det vår tur til å fortelle historien på vår måte! Så kjære eventyrere, store som små, pynt dere til ball og bli med Askepott på ferden mot slottet!

Med: Anne Bolette Stang Eng, Patrik Stenseth, Ingvild Haugstad, Ingeborg Larsen og Jonas Andersen Sandvik

Regi: Alex Byrne
Scenografi og kostymedesign: Mari Lotherington
Lysdesigner: Erik B Torsethaugen
Komponist: Kjetil Schjander-Luhr
Kostymesyer: Tonje Plur

Plakatfoto: Signe Fuglesteg Luksengard

Passer best fra 5 år

Bli med på leken – fotovegg i foajéen! 
Vi oppfordrer publikum til å kle seg til ball, fordi vi synes det hadde vært morsomt om salen fylles med prinser og prinsesser, ugler, mus, slemme søstre, eller hva man ønsker å kle seg ut som. Med andre ord, bli med på leken! Vi har fokus på gjenbruk og redesign i våre kostymer, så vi mener ikke at publikum skal ut å kjøpe noe, men ta hva man har og se hva det kan bli.  

På forestillingsdagen har vi fotovegg i foajeen på kulturhuset, der publikum blir tatt bilde av når dere kommer dersom dere ønsker det. Bildet får dere med hjem etter forestilling, helt gratis, selvfølgelig. 

Gavekort

Gavekort

Gi en opplevelse i gave

Kjøp gavekort her

Servering

Serveringssteder

Spis og drikk før forestilling

Les mer