Torsdag 9. februar
Kl. 19.30

Sted: Storstua 2. etasje
Pris: 380,-

Kjøp billett

BaDesken – Ja, vi elsker dette landet

Praktisk info

Storstua – 2. etasje i Lørenskog hus

Storstua ligger i andre etasje på Lørenskog hus. Den har 2 innganger i den etasjen og en rullestolheis. Andre etasje kan nåes ved å ta hovedtrappen opp fra første etasje eller ved å ta heisen opp fra Parkeringshuset. Inngangene til Galleriet på Storstua er fra fjerde etasje.

Handikap

Det er 4 rullestolplasser i Storstua med adgang via egen heis i 2. etasje, midt på buen ved toalettene.

Parkering

Billettløs parkering: Det er 3 timer gratis parkering i P-huset og  på Metro storhandel uteparkering (ved Europris)
Det er 1 time gratis parkering på Metro uteparkering. Gjelder også HC-plasser

BaDesken – Ja, vi elsker dette landet

Ken André Ottesen er en veldig morsom avismann og en meget populær foredragsholder. Har en smått utrolig CV i landskapet aviser, kommunikasjon, humor og satire. Ken André er en urban totning som vil løfte ethvert seminar eller kurs til nye høyder. 

Ken André har vunnet tresifret antall priser innen journalistikk, blant annet årets forside i Norge tre ganger, og han kurser norske redaktører i etikk.

Ken André er også en sylskarp satiriker og humorist; han er hjernen bak Vredens Gnag og har bidratt som tekstforfatter til en rekke humorshow på scene, radio og TV, som for eksempel Nytt på nytt.

I dag er han kanskje mest kjent som BAdesKen, instagramkontoen med mer enn 260.000 følgere og 10.000.000 ukentlige visninger. Her driver han kjærlig harselas med landets lokalaviser. BAdesKen har resultert i tre bokutgivelser, som så langt har et samlet opplag på 14.000 bøker. 

Gavekort

Gavekort

Gi en opplevelse i gave

Kjøp gavekort her

Servering

Serveringssteder

Spis og drikk før forestilling

Les mer