Torsdag 30. mars
Kl. 19.00

Sted: Storstua 2. etasje
Pris: 320,-

Kjøp billett

Claus Dalby foredrag – “Små hager. Store drømmer”

Praktisk info

Storstua – 2. etasje i Lørenskog hus

Storstua ligger i andre etasje på Lørenskog hus. Den har 2 innganger i den etasjen og en rullestolheis. Andre etasje kan nåes ved å ta hovedtrappen opp fra første etasje eller ved å ta heisen opp fra Parkeringshuset. Inngangene til Galleriet på Storstua er fra fjerde etasje.

Handikap

Det er 4 rullestolplasser i Storstua med adgang via egen heis i 2. etasje, midt på buen ved toalettene.

Parkering

Billettløs parkering: Det er 3 timer gratis parkering i P-huset og  på Metro storhandel uteparkering (ved Europris)
Det er 1 time gratis parkering på Metro uteparkering. Gjelder også HC-plasser

Claus Dalby foredrag – “Små hager. Store drømmer”

Det er en kjent sak, at nåtidens hager er mindre enn før i tiden, men det betyr ikke, at det ikke er mulighet for å innrette seg med planter og lage hyggelige grønne oaser. Tvert i mot er det enklere å skape stemning i et intimt rom. I mitt foredrag presenterer jeg en rekke hager, der alle har det til felles at de er under 400 kvadratmeter; og i mange tilfeller noe mindre. Det blir eksempler fra rekkehushager, byhager, enebolighager og kolonihager. Jeg viser hvordan hagene er innrettet, og det blir mange gode råd og tips til dem som kun har en begrenset tomt til rådighet.

Danske Claus Dalby regnes som kanskje den største hageentusiast i Norden. Hans virke er omfattende: fra lidenskapelig hagemann og blomsterkunstner til arbeidet som forfatter og forlegger. Claus Dalby er bosatt i Risskov nord for Århus i Danmark, der den store og imponerende hagen sammen med den vakre patrisiervillaen danner rammen rundt Claus sin lidenskap for hagelivet.

Gavekort

Gavekort

Gi en opplevelse i gave

Kjøp gavekort her

Servering

Serveringssteder

Spis og drikk før forestilling

Les mer