Søndag 18. desember
Kl. 19.00

Sted: Fjellhamar Bruk
Pris: 290,-

Kjøp billett

Daniel Kvammen konsert

Praktisk info

Fjellhamar Bruk har adresse: Fjellhamarveien 52. Hallen som konserten skal finne sted i heter Maskinhallen og ligger bakerst på bruket ned mot elven.

Daniel Kvammen konsert

NB! Konserten er på FJELLHAMAR BRUK

Daniel ga ut sitt fjerde album "Guta som gret" i høst, en skive som leverte ikke mindre enn seks radiosingler og drømmesamarbeid med både Gabrielle og Aslag Haugen fra Hellbillies. 25. mars kommer deluxe versjon av albumet med flere nye låter, blant andre samarbeidet med Amanda Bergman - en artist som står veldig høyt for Daniel, som i samme periode også er TV-aktuell som deltaker i TV2s Kompani Lauritzen. Artisten har selv har uttalt at hans nye låt i høyeste grad gjenspeiler tiden i Kompaniet.

Kvammen har spilt konserter på alt fra landets største festivaler til en mye omtalt hytte-turné på Hardangervidda. Fra Gaustadtoppen til Rockefeller. Ulike format, men alltid samme tilstedeværelse for et stadig voksende publikum. Kvammens låter har vist seg like sterke, enten de fremføres med fullt band, som nedstrippet triovariant eller fremført av den folkekjære artisten alene.

Gavekort

Gavekort

Gi en opplevelse i gave

Kjøp gavekort her

Servering

Serveringssteder

Spis og drikk før forestilling

Les mer