Lør 14. jan - søn 15. jan

4 forestillinger

Sted: Storstua 2. etasje
Pris: 170,- til 220,-

Velg billett

Danseklubben Studio 1 – Nyttårsforestillingen

Praktisk info

Storstua – 2. etasje i Lørenskog hus

Storstua ligger i andre etasje på Lørenskog hus. Den har 2 innganger i den etasjen og en rullestolheis. Andre etasje kan nåes ved å ta hovedtrappen opp fra første etasje eller ved å ta heisen opp fra Parkeringshuset. Inngangene til Galleriet på Storstua er fra fjerde etasje.

Handikap

Det er 4 rullestolplasser i Storstua med adgang via egen heis i 2. etasje, midt på buen ved toalettene.

Parkering

Billettløs parkering: Det er 3 timer gratis parkering i P-huset og  på Metro storhandel uteparkering (ved Europris)
Det er 1 time gratis parkering på Metro uteparkering. Gjelder også HC-plasser

Danseklubben Studio 1 – Nyttårsforestillingen

Jubileumsforestilling

Danseklubben Studio1 har siden 1993 vist sine ferdigheter med nyttårsforestilling på Lørenskog scener. 14-15 januar 2023 inviterer vi til en storstilt 20-års jubileumsforestilling.

Barn og unge fra 3-25 år er med i programmet som tar deg gjennom dansens forskjellige universer, formidlet gjennom fantastisk dans og musikk. Med ca 120 dansere og koreografer i produksjonen, er dette er en fin forestilling for barn, unge og voksne som virkelig er verdt å få med seg. Dette er en forestilling med fantastisk dans presentert av klubbens dansere innen grener som: Moderne, jazz, show, freestyle, disco, hip hop og street show, framført etter koreografi fra våre egne dyktige instruktører.

De 120 aktørene på scenen vil sammen med publikum bli geleidet gjennom forestillingen av Nancy Gogstad, klubbens grunnlegger som har en fantastisk formidlingsevne og «syr» hele forestillingen sammen. Alle våre dansere som har lyst får muligheten til å være med i forestillingen, fra de yngste til de eldste blir å finne på scenen disse dagene.

Danseklubben Studio 1 består av ca 400 danseglade barn og unge og er en av Norges beste danseklubber med en rekke Verdensmestere, Europamestere og Norgesmestere i stallen. Vi er en foreldredrevet klubb med et bredt kurstilbud, innen mange dansestiler for barn og ungdom i alle aldre. Vi ønsker å være klubben for DEG, uansett om du er nybegynner, har spesielle behov eller er erfaren. Det er ikke uten grunn vi kaller oss «Verdens beste danseklubb». Studio1 er medlem av Norges Danseforbund, Norges Idrettsforbund og Lørenskog Idrettsråd.

www.danseklubbenstudio1.com

 facebook.com/DKStudio1

 instagram.com/dkstudio1

Gavekort

Gavekort

Gi en opplevelse i gave

Kjøp gavekort her

Servering

Serveringssteder

Spis og drikk før forestilling

Les mer

Danseklubben Studio 1 – Nyttårsforestillingen

4 forestillinger

 • Lørdag 14. januar 2023
  kl. 13:00 / Storstua 2. etasje

  Kjøp
 • Lørdag 14. januar 2023
  kl. 17:00 / Storstua 2. etasje

  Kjøp
 • Søndag 15. januar 2023
  kl. 13:00 / Storstua 2. etasje

  Kjøp
 • Søndag 15. januar 2023
  kl. 17:00 / Storstua 2. etasje

  Kjøp