Gratis!

Lørdag 1. oktober
Kl. 13.00

Sted: Storstua 2. etasje

Eldres dag

Praktisk info

Storstua – 2. etasje i Lørenskog hus

Storstua ligger i andre etasje på Lørenskog hus. Den har 2 innganger i den etasjen og en rullestolheis. Andre etasje kan nåes ved å ta hovedtrappen opp fra første etasje eller ved å ta heisen opp fra Parkeringshuset. Inngangene til Galleriet på Storstua er fra fjerde etasje.

Handikap

Det er 4 rullestolplasser i Storstua med adgang via egen heis i 2. etasje, midt på buen ved toalettene.

Parkering

Billettløs parkering: Det er 3 timer gratis parkering i P-huset og  på Metro storhandel uteparkering (ved Europris)
Det er 1 time gratis parkering på Metro uteparkering. Gjelder også HC-plasser

Eldres dag

ELDRES DAG – SIGBJØRN JOHNSEN- "NÅR GENERASJONENE MØTES"

FN’s årlige internasjonale dag for eldre markeres også i år i Lørenskog. 

 De fleste har et forhold til denne mannen, som med sitt lune vesen fikk stor respekt gjennom de årene han hadde noen av de viktigste posisjonene i norsk politikk som blant annet finansminister i to regjeringer og Fylkesmann i Hedmark. Han bidro sterkt til å få Norge på rett kjøl etter finans- og bankkrisen på 80- og 90-tallet. Han vant de aller flestes hjerter uansett politisk ståsted, ikke minst fordi han snakket om vanskelige ting som for eksempel økonomi, på en måte som gjorde at de fleste forstod hva han mente. Han har alltid holdt på dialekten sin, og deler gjerne dikt – som under Finanstalen i 2010. Hans Børli står hans hjerte ekstra nær.

Sigbjørn Johnsen har skrevet flere bøker, og han vil i kåseriet ta oss innom overleveringen av generasjonens stafettpinne med kunnskap og historie og samtidig utfordre tilhørerne til å bære de unges røster fram.

Gled dere til dette møtet om det beste i livet!

Gratisbilletter legges ut 1.september og kan hentes ut senest tirsdag 28. september i Veiviseren i 1.etg. på Lørenskog hus eller de kan printes ut hjemme.

Foto: Ricardofoto AS

Gavekort

Gavekort

Gi en opplevelse i gave

Kjøp gavekort her

Servering

Serveringssteder

Spis og drikk før forestilling

Les mer