Få billetter

Lørdag 30. september
Kl. 12.00

Sted: Storstua 2. etasje
Pris: 250,-

Kjøp billett

Fysikkshow – Seldas Lab!

Praktisk info

Storstua – 2. etasje i Lørenskog hus

Storstua ligger i andre etasje på Lørenskog hus. Den har 2 innganger i den etasjen og en rullestolheis. Andre etasje kan nåes ved å ta hovedtrappen opp fra første etasje eller ved å ta heisen opp fra Parkeringshuset. Inngangene til Galleriet på Storstua er fra fjerde etasje.

Handikap

Det er 4 rullestolplasser i Storstua med adgang via egen heis i 2. etasje, midt på buen ved toalettene.

Parkering

Billettløs parkering: Det er 3 timer gratis parkering i P-huset og  på Metro storhandel uteparkering (ved Europris)
Det er 1 time gratis parkering på Metro uteparkering. Gjelder også HC-plasser

Fysikkshow – Seldas Lab!

Helt siden fysikkstudiene hennes har Selda reist over hele landet for å holde eksperimentshow. Fra Kristiansand i sør til Alta i nord, og utallige steder i mellom, har hun forbløffet, engasjert og inspirert publikummere.
Hun har gjort det alene, og sammen med de største edutainerne i Norge; Andreas Wahl, Per Kristian Grytdal, Håvard Paulsen og Bjørn Samset.

Fysikkshowet er moro for både barn og voksne. For hvem liker ikke flammer, eksplosjoner, flytende nitrogen, røyk og smell? Men det er ikke bare sirkus, alle som opplever fysikkshowet lærer også litt mer om hvordan den fantastiske naturen vår fungerer.

Showets lengde tilpasses publikum, men optimal lengde er 50-60 minutter. Det passer best for barn over 7 år og ellers folk som har litt sterke nerver.

Gavekort

Gavekort

Gi en opplevelse i gave

Kjøp gavekort her

Servering

Serveringssteder

Spis og drikk før forestilling

Les mer