Onsdag 27. september
Kl. 19.30

Sted: Vasshjulet 2. etasje
Pris: 280,-

Kjøp billett

Hanna Børseth Rønningen lanseringskonsert

Praktisk info

Vasshjulet – 2. etasje i Lørenskog hus

Vasshjulet ligger i andre etasje på Lørenskog hus. Den har 2 innganger til venstre fra heisen. Andre etasje kan nåes ved å ta hovedtrappen opp fra første etasje eller ved å ta heisen opp fra Parkeringshuset.

Vasshjulet er en sal som har lett adkomst for rullestolbrukere da gulvet går i flukt med resten av etasjen.

Parkering

Billettløs parkering: Det er 3 timer gratis parkering i P-huset og  på Metro storhandel uteparkering (ved Europris)
Det er 1 time gratis parkering på Metro uteparkering. Gjelder også HC-plasser

 

Hanna Børseth Rønningen lanseringskonsert

Velkommen til lanseringskonsert med Hanna Børseth Rønningen!

Sanger, skuespiller og lørenskoging Hanna Børseth Rønningen er klar med sitt debutalbum “Silent Ambition”, og feirer utgivelsen med lanseringskonsert på Lørenskog Hus onsdag 27.september!

Hanna har skapt et unikt sound med sin eventyrlige drømmepoplåter der svevende lydlandskaper møter hypnotiserende rytmer og vakre melodier. Med poetiske, mørke og humoristiske tekster utforsker hun et menneskes indre monolog der tanker, ønsker og lengsler man ikke tør dele med andre kommer til uttrykk. Det er et dypdykk i det å finne ut av seg selv som menneske, og forsøke å finne sin plass i en forvirrende verden. Og det er en kjærlig og varm hyllest til det å være menneske med alt det innebærer av gleder og utfordringer.

Siden 2021 har Hanna utgitt fem singler og tre musikkvideoer. Musikkvideoen til debutsingelen “Make you feel” er filmet i de flotte industrihallene på Fjellhamar Bruk!

Høsten 2021 holdt hun sin første helaftens konsert med egne låter på Lørenskog Hus til meget god mottagelse.

Hanna Børseth Rønningen er oppvokst på Fjellhamar, utdannet skuespiller på Statens Teaterhøgskole og har jobbet som skuespiller og sanger siden 2004. Hun er godt kjent for Lørenskogpublikummet fra blant annet “Fruen på Losby”, Edith Piaf-konserter og nå sist i rollen som Golde i Lørenskog Hus’ store suksessversjon av “Spelemann på taket” høsten 2022.

Gjennom sin allsidige erfaring fra teater-og musikkscenen i snart 20 år har Hanna utviklet en helt spesiell formidlingsevne og kontakt med publikum i sine liveopptredner. Med sin egenartede sound der elektroniske elementer blandes med akustiske instrumenter er hun i ferd med å etablere seg som en unik stemme i den norske popfloraen.

Nå er debutalbumet klart for utgivelse, og Rønningen gleder seg til å presentere det for hjemmepublikummet i Lørenskog som første spillested ut!

Velkommen!

På scenen:

Hanna Børseth Rønningen
Georg Buljo
Christian Svensson

Gavekort

Gavekort

Gi en opplevelse i gave

Kjøp gavekort her

Servering

Serveringssteder

Spis og drikk før forestilling

Les mer