Tirsdag 12. september
Kl. 12.00

Sted: Vasshjulet 2. etasje
Pris: 200,-

Kjøp billett

Lunsjkultur 60+/ 89% folkelig

Praktisk info

Vasshjulet – 2. etasje i Lørenskog hus

Vasshjulet ligger i andre etasje på Lørenskog hus. Den har 2 innganger til venstre fra heisen. Andre etasje kan nåes ved å ta hovedtrappen opp fra første etasje eller ved å ta heisen opp fra Parkeringshuset.

Vasshjulet er en sal som har lett adkomst for rullestolbrukere da gulvet går i flukt med resten av etasjen.

Parkering

Billettløs parkering: Det er 3 timer gratis parkering i P-huset og  på Metro storhandel uteparkering (ved Europris)
Det er 1 time gratis parkering på Metro uteparkering. Gjelder også HC-plasser

 

Lunsjkultur 60+/ 89% folkelig

Per Einar Watle og Åsmund Reistad gjorde stor suksess sist høst da de gjestet Lørenskog Hus med «En hilsen fra tanta til Beate». Nå kommer de tilbake med et splitter nytt program der vi kan love en spennende folkemusikalsk reise.

Per Einar Watle viste seg sist som en glimrende tolker av Django Reinhardts stringswingstil. I tillegg har han spesialisert seg på argentinsk folkemusikk. I 2019 ga han ut plate med Chango Spasiuk, en av argentinas største folkemusikere. For denne mottok de Premios Gardel, Argentinas mest prestisjetunge musikkpris. De har siden turnert både i Norge og Argentina.

Åsmund Reistad er en gitarist med særpreg. Han har jobbet med norsk folkemusikk i samspill med en rekke artister, bl.a. Aasmund Nordstoga. I 2021 ga han ut «89% folkemusikk», et album som består av en samling egenproduserte låter der norsk folkemusikk blander seg med elementer fra andre stilarter til et nytt musikalsk uttrykk.

Watle og Reistad møter folkemusikken med respekt og lekenhet. Publikum kan forvente seg en musikalsk hyggestund med vakre melodier, eksotiske rytmer, gode historier - og ikke minst mye flott gitarspill!

Foto: Jørn-Erik Røkholt

Gavekort

Gavekort

Gi en opplevelse i gave

Kjøp gavekort her

Servering

Serveringssteder

Spis og drikk før forestilling

Les mer