Tirsdag 13. februar
Kl. 12.00

Sted: Vasshjulet 2. etasje
Pris: 200,-

Kjøp billett

Lunsjkultur 60+ / Argentinsk tango med Karl & Sverre

Praktisk info

Vasshjulet – 2. etasje i Lørenskog hus

Vasshjulet ligger i andre etasje på Lørenskog hus. Den har 2 innganger til venstre fra heisen. Andre etasje kan nåes ved å ta hovedtrappen opp fra første etasje eller ved å ta heisen opp fra Parkeringshuset.

Vasshjulet er en sal som har lett adkomst for rullestolbrukere da gulvet går i flukt med resten av etasjen.

Parkering

Billettløs parkering: Det er 3 timer gratis parkering i P-huset og  på Metro storhandel uteparkering (ved Europris)
Det er 1 time gratis parkering på Metro uteparkering. Gjelder også HC-plasser

 

Lunsjkultur 60+ / Argentinsk tango med Karl & Sverre

I denne konserten møter man fiolinisten Karl Espegard som reiste til Buenos Aires og forelsket seg i den argentinske tangoen. Med seg har han Norges fremste ekspert innen latinamerikansk musikk, pianist og komponist Sverre Indris Joner, og sammen spiller de virtuos og lidenskapelig musikk som tar lytterne med på en reise gjennom Buenos Aires’ smug og bakgater til pampaens åpne sletter og rurale folketradisjoner. Publikum vil også kunne glede seg over å høre melodier som har satt sine spor her i Norge, ikke minst om en viss kar som heter Gunnar fra Mo...

Karl Espegard er en fiolinist fra Drammen med utdanning fra Hochschule der Künste Bern og Norges Musikkhøgskole. Han har medvirket i kritikerroste produksjoner ved Det Norske Teatret og Nationaltheatret, inkludert Book of Mormon, Kvitebjørn Kong Valemon og Reisen til julestjernen. Karl har jobbet med Herborg Kråkevik, Alexander Rybak, Ylvis og Det Norske Blåseensemble. Med internasjonale tangoensembler som El Muro Tango og Los Milonguitas har han reist verden rundt og gitt konserter i prestisjefylte konsertsaler som Amsterdams Royal Concertgebouw, Moscow International House of Music og Konzerthaus München.

http://www.karlespegard.com/

Sverre Indris Joner er en norsk komponist, pianist og til tider skuespiller. Han er en pioner innen latinamerikansk musikk i Norge, kjent for band som Tango for 3, La Descarga, Electrocutango og Hovedøen Social Club. Som komponist har han skrevet og arrangert musikk til en rekke filmer, teaterstykker og CD-innspillinger, inkludert Sofies Verden, Et par tre herrer med bart, Joner & Joner & Joner og TanGhost. I 2005 fikk han Edvard-prisen i klassen musikk til annen kunstart for sistnevnte. Joner har vært solist med alle de store norske symfoniorkesterene, i tillegg til BBC Symphony Orchestra, Dresden Symphonische Orchester, Münchner Rundfunk Orchester, Bremen Kammer Philharmonie, Komische Oper Berlin, Göteborg Symfoniker og Umeå Symfoniorkester.

http://www.sverreindrisjoner.com/

Videoer

Mi viejo dolor - symphonic tango by Sverre Indris Joner

Karl Espegard - Por Una Cabeza for violin solo - Live at The Royal Concertgebouw Amsterdam

Gavekort

Gavekort

Gi en opplevelse i gave

Kjøp gavekort her

Servering

Serveringssteder

Spis og drikk før forestilling

Les mer