Tirsdag 6. september
Kl. 12.00

Sted: Vasshjulet 2. etasje
Pris: 200,-

Kjøp billett

Lunsjkultur 60+ /Jahn Teigen – to herrer minnes

Praktisk info

Vasshjulet – 2. etasje i Lørenskog hus

Vasshjulet ligger i andre etasje på Lørenskog hus. Den har 2 innganger til venstre fra heisen. Andre etasje kan nåes ved å ta hovedtrappen opp fra første etasje eller ved å ta heisen opp fra Parkeringshuset.

Vasshjulet er en sal som har lett adkomst for rullestolbrukere da gulvet går i flukt med resten av etasjen.

Parkering

Billettløs parkering: Det er 3 timer gratis parkering i P-huset og  på Metro storhandel uteparkering (ved Europris)
Det er 1 time gratis parkering på Metro uteparkering. Gjelder også HC-plasser

 

Lunsjkultur 60+ /Jahn Teigen – to herrer minnes

To herrer er ute og rir igjen!

Reidar Myhre og Philip Kruse utgjør duoen «Musikalske herrer med utlagt sjarm» Denne gangen har de satt sammen et program med en hyllest av Jahn Teigen og hans karriere. Reidar og Philip har hatt en morsom mimrestund om Jahn Teigen og syns det er morsomt å kunne lage et program om
han. I forskjellige perioder av Jahn Teigens karriere samarbeidet de en god del med han. Reidar var jo den som fikk Jahn tilbake til Norge for 50 år siden, og Philip jobbet med han bl.a. i forbindelse med flere MGP konkurranser.

Reidar Myhre (Saksofoner)
Reidar er mann med en lang musikerkarriere bak seg. Det hele begynte med danseorkesteret The Gamblers på 60-tallet. Deretter ble det Reidar Myhres Orkester som igjen ble til Arman Sumpe Dur Express/ Popol Vuh. Siden har han jobbet med utallige band og samarbeidet med artister fra hele verden. Han spiller alt fra sopran til barytonsaksofon, og er et oppkomme av gode musikerhistorier.

Philip Kruse (Trompet, Flygelhorn,Vokal)
Orkesterleder, musiker, komponist, arrangør, dirigent, produsent og musikkforlegger. En markertprofil i norsk musikkliv siden begynnelsen av 70-tallet. Philip har spilt, skrevet og produsert musikk i alle genrer for en mengde artister. Han har utgitt plater, komposisjoner, arrangement og bøker, og innehatt sentrale verv i bransjens organisasjoner. Han er for tiden dirigent for Kampen Veteranorkester og styreleder i Norsk Musikkforlag.

Gavekort

Gavekort

Gi en opplevelse i gave

Kjøp gavekort her

Servering

Serveringssteder

Spis og drikk før forestilling

Les mer