Lørdag 21. oktober
Kl. 20.00

Sted: Maskinhallen på Bruket Fjellhamar
Pris: 500,-

Kjøp billett

Marit Larsen med band – Offisiell åpning av Maskinhallen på Bruket Fjellhamar

Praktisk info

Velkommen til Maskinhallen på Bruket Fjellhamar

Velkommen til kulturopplevelser på det gamle industriområdet på Fjellhamar. Den 128 år gamle Maskinhallen gir en unik ramme for en rekke arrangementer denne høsten. 

Dørene åpner 30 minutter før konsertstart. Det vil være servering av drikkevarer og snacks under hele arrangementet.
På konsertområdet vil det finnes toaletter og ubetjente garderober. 
Salen har flatt gulv og stoler, og trappefri ankomst. 
Det er fire rullestol-plasser i salen.

Maskinhallen ligger inne på industriområdet, ved siden av Fjellhamarelven. Adressen er Fjellhamarveien 52.

Det finnes parkeringsplasser i området, men vi anbefaler ankomst med kollektivtrafikk. Fjellhamar togstasjon ligger kun 3-4 minutters gange unna. Det går også busser i nærheten, se ruter.no

Marit Larsen med band – Offisiell åpning av Maskinhallen på Bruket Fjellhamar

Når Maskinhallen på Fjellhamar Bruk åpner sine dører for Lørenskogs befolkning i ny drakt og presenteres som et spennende og nytt konsertsted, så er det naturlig at Lørenskog sin egen Marit Larsen står for åpningen med fullt band og Oslo Strings! Dette blir en aften med dynamikk og en lang rekke pop-perler fra hennes karriere som en av norges ypperste komponister og live artister.

Marit Larsen tok popverdenen med storm allerede på slutten av 1990-tallet som den ene halvparten i duoen M2M. Debutsingelen ”Don’t Say You Love Me” ble raskt en global megahit, og til sammen solgte de over 12 millioner singler og album på verdensbasis.

I de senere år har hun gjort stor suksess som soloartist, og har markert seg som en av Norges aller fremste komponister og låtskrivere. Under eget navn har hun gitt ut fire album. Det siste av dem, det kritikerroste “When The Morning Comes”, ble sluppet i 2014, og er det første albumet hun også har produsert selv.

Vinteren 2016 har gått med til skriving, produksjon og ferdigstilling av helt nytt materiale, som vil ta publikum enda litt nærmere Larsen. Vi skal bli med henne bort til det hjørnet i baren der Joni Mitchell og Gillian Welch sitter. Flere strenger, mer sjel. Svinge ut på et sidespor forbi den rendyrkede popmusikken og bort til folken. En vei man hele tiden har visst at Larsen ville bevege seg inn på, uten å helt vite når.

I april 2022 slapp Marit den inderlige og etterlengtede «Hva er igjen av oss» – hennes første låt siden 2016, og denne gang på norsk. Det er ventet mer musikk rett rundt hjørnet i høst – som sammen med Marits unike popkatalog endelig fremføres på fire scener i desember.

Gavekort

Gavekort

Gi en opplevelse i gave

Kjøp gavekort her

Servering

Serveringssteder

Spis og drikk før forestilling

Les mer