Fredag 18. november
Kl. 20.00

Sted: Vasshjulet 2. etasje
Pris: 300,-

Kjøp billett

Sebastian Zalo med band

Praktisk info

Vasshjulet – 2. etasje i Lørenskog hus

Vasshjulet ligger i andre etasje på Lørenskog hus. Den har 2 innganger til venstre fra heisen. Andre etasje kan nåes ved å ta hovedtrappen opp fra første etasje eller ved å ta heisen opp fra Parkeringshuset.

Vasshjulet er en sal som har lett adkomst for rullestolbrukere da gulvet går i flukt med resten av etasjen.

Parkering

Billettløs parkering: Det er 3 timer gratis parkering i P-huset og  på Metro storhandel uteparkering (ved Europris)
Det er 1 time gratis parkering på Metro uteparkering. Gjelder også HC-plasser

 

Sebastian Zalo med band

Det dukker ikke opp mange som Sebastian Zalo på en generasjon. 18 år gammel slutter han på skolen for å lage musikken. Sangene er hans historie.

Sebastian Zalo fra Horten har en sjelden evne til å balansere det såre og det selvsikre, som i en tilnærming som gjør musikken hans både fengende og folkelig. Zalo er målrettet og hardtarbeidende, og overrasket ingen (ikke engang seg selv) da han ble nominert til både P3

Gull som «Årets nykommer» og Spellemannprisen som «Årets gjennombrudd» i 2020.

Våren 2021 ga Sebastian Zalo etablerte artister og norske TV-seere hakeslepp med sine tolkninger av kjente og kjære låter i «De neste» i beste sendetid på NRK1. Etter dette har han blant annet vært ansvarlig for tittel-låta til fjorårets julekalender på NRK “Kristianias Magiske tivoli theater», og dukker også opp i den nyeste sesongen av suksess-serien “Pørni”.

Siden Sebastian Zalo debuterte i 2017 har produsert en enorm mengde musikk.

Debutalbumet RTRO//SPKT fra 2020, som blant annet inneholdt en duett med Odd Nordstoga, ble raskt fulgt opp med en EP og flere låtutgivelser gjennom hele 2021. I januar i år slapp han EP´en «Vi som skulle bli gamle menn», som er en hyllest til den avdøde bestekompisen Benjamin Ruud.

25 år gammel har Sebastian Zalo bevist at han er en av sin generasjons fremste formidlere og underholdere. Resten er musikkhistorie – klar til å skje.

Foto: Jonathan Vivaas Kise

Gavekort

Gavekort

Gi en opplevelse i gave

Kjøp gavekort her

Servering

Serveringssteder

Spis og drikk før forestilling

Les mer