Mylderfestivalen 2024

Mylderfestivalen 2024

Lørdag 8. juni 2024 braker det igjen løs i Lørenskog med fest og moro for alle barn. Nå kan organisasjoner, lag og foreninger fra Lørenskog søke om å få utstillerplass på festivalen.

Mylderfestivalen er barnas helt egen kulturfestival med musikk, kunst, teater, idrett og mye annet spennende! Her får barna oppleve ulike former for kultur, og de får mulighet til å utforske, oppdage og teste ut helt på egenhånd. Festivalen er gratis og foregår på Festplassen utenfor Lørenskog hus og i området rundt Metro.

I fjor hadde vi over 5000 besøkende. Det var en flott dag med mye moro for besøkende, utstillere og alle oss som jobber med denne festivalen.

Klikk her for å se bilder fra forrige Mylderfestival

Dette får du som utstiller:

  • Som utstiller på festivalen får du en fantastisk mulighet til å vise frem hva dere holder på med og møte målgruppen barn og barnefamilier. Kanskje får dere noen nye medlemmer etterpå?
  • Utstillerplass er gratis, og vi tilbyr en standardpakke med et telt på 3×3 meter, et bord og to benker.
  • Trenger dere mer plass til aktiviteten deres, så kan vi som regel tilby dette. Beskriv behov i søknadsskjema.

Dette forventer vi fra utstillere på festivaldagen:

  • Utstillere må tilby en morsom aktivitet som passer for barn, som alle kan mestre og ha det gøy med. Det er supert om dere tilbyr noe som er relevant for deres organisasjon, slik at barn kan bli bedre kjent med ulike former for idrett, kultur og andre aktiviteter som finnes i kommunen vår.
  • Alle aktivitetene på festivalen skal være gratis.
  • Det er ikke tillatt med salg av produkter/tjenester, men det er lov å markedsføre seg med plakater etc. på eget område.
  • Standen må være ferdig rigget til avtalt tid, den må være bemannet i hele åpningstiden, og dere må selv rydde opp på deres område når festivalen stenger.

Frist for søknad er 18. mars.

For å søke om plass må dere fylle ut skjemaet som dere finner her:
https://forms.office.com/e/YqiYg9ya3N

Ved stor pågang forbeholder vi oss retten til å velge ut utstillere for å sikre et mest mulig variert tilbud til de besøkende. Tilbakemelding med bekreftende påmelding sendes fra oss innen 5. april.

Har du spørsmål kan du kontakte:
Inger-Lise Sørgaard Reitan:
ingrei@lorenskog.kommune.no / 99 03 09 21

Er du en bedrift/næringsaktør som ønsker å delta på festivalen/være sponsor, kontakt:
Mari Rem Groeng
mgroen@lorenskog.kommune.no / 97 69 34 11