Praktisk info

Åpningstider:

Ordinære åpningstider:

Veiviseren Kafé:
Mandag til onsdag: 10.00 – 16.00
Torsdag til lørdag: 10.00 – 22.30
Åpningstider kan avvike, se mer info under menypunktet “Veiviseren

Billettsalgspunktet i 1. etasje: 
Mandag til fredag: 10.00 – 15.00

Billetter til alle forestillinger og gavekort kan også kjøpes i kaféen i dens åpningstid.

Her finner du oss:

Festplassen 1
1473 Lørenskog

Offentlig kommunikasjon:

Flere busslinjer fra Oslo, Groruddalen og Romerike stopper ved bussterminalen ved Lørenskog sentrum eller holdeplassen Knatten, som ligger rett ved siden av Lørenskog hus. Det er også mulig å ta toget fra Oslo til Lørenskog stasjon, og deretter linje 120 eller 67 til Lørenskog sentrum.

Parkering:

Vi deler parkeringsplasser med Metro senter. Det er 3 timer gratis parkering i parkeringshuset og bak Metro Storhandel/Lørenskog ishall. Utenfor Metro kjøpesenter, er det 1 time gratis parkering. Etter gratistiden er taksten p.t. kr 18,- pr. påbegynte halvtime. Det benyttes billettløst parkeringssystem med skiltgjenkjenning, du trenger ikke trekke billett. Om du har benyttet parkeringen utover gratistiden, betales dette via Apcoa app, på automat eller på apcoa.no innen 48 timer for å unngå gebyr.

Du kan lese mer om parkering på Metro sine sider ved å trykke her.

Billetter: 

Billetter til kulturarrangementer kan kjøpes på våre nettsider, i Veiviseren kafé og i billettsalgspunktet.

For å kjøpe billett via denne nettsiden, finner du ønsket arrangement på programsiden, og trykker på kjøp billett. Du vil deretter bli ledet gjennom kjøpsprosessen, og mottar billett på e-post etter betaling.

Åpningstidene i billettsalgspunktet i Veiviseren er 10.00 til 15.00 alle hverdager og billetter kan også kjøpes i kaféen i dens åpningstid. Du kan også kontakte billettsalgspunktet på telefon i åpningstiden: tlf. 400 22 953

Reserverte billetter har én ukes hentefrist etter at bestilling er foretatt. 

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-20 min før. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse.  

Billettkategorier:

Voksen Fra og med 16 år
Barn Til og med 15 år (om ikke annet er spesifisert)
Honnør Uføretrygdet og alderspensjonist. Honnørkort må fremvises
Ledsagerbevis Gyldig ledsagerbevis må fremvises. Ledsagerbillett kjøpes i billettluka eller reserveres på tlf. 40022953. De selges ikke på nettsiden. 
Rullestolplasser Kan kjøpes selv på nett ved nummererte forestillinger. Det er 4 rullestolplasser på rad 12 med egen heis fra 2. etasje. Ved unummererte forestillinger, så kontakt billettluken i Veiviseren på tlf. 40022953 

Billettavgiften er inkludert i billettprisen, men serviceavgift kommer i tillegg på billetter kjøpt på nett.

Kjøpte billetter refunderes kun ved avlyste forestillinger. Dette inkluderer ikke nettavgiften. (Nettavgiften er en serviceavgift for transaksjonen på nett og tilfaller systemeier av transaksjonen.) 

Vi bruker billettsystemet DX. På https://ebillett.no/ kan du opprette en egen bruker som gir deg muligheten til å ha oversikt over dine tidligere kjøp og å få tilsendt billettene på nytt om du ikke finner dem. 

Tilgjengelighet

Rullestolplasser:

I Storstua har vi fire rullestolplasser på rad 12. Disse kan kjøpes på nett eller reserveres per telefon.
Ledsagerbilletter kan reserveres sammen med rullestolplasser på telefon til Veiviseren på tlf. 400 22 953 og kan avhentes mot fremvisning av ledsagerbevis før forestilling.

Teleslynge på huset:

Det er installert teleslynge i følgende saler på huset:
Storstua, Vasshjulet, Drømmeslottet, Volt scene og i alle de fire kinosalene.