Veiviseren

Veiviseren

Veiviseren er hjertet i Lørenskog hus. Hos oss får du nystekte bakevarer, småretter, snacks, kaffe og drikkevarer servert i en lun og moderne atmosfære.

Dette er det perfekte stedet å møtes før eller etter forestillinger. Torsdag til lørdag har vi kveldsåpent*, og kafeen er åpen på dagtid seks dager i uken.

Vi har et bredt og spennende program med faste seniortreff, nyttige foredrag, konserter, musikkaktiviteter for de minste og litterære godbiter, for å nevne noe. Få også med deg quiz og musikkbingo – dette er moro, sosialt og passer for absolutt alle!

Her finnes også informasjonspunktet som blant annet selger billetter til forestillinger på huset og gir informasjon om aktiviteter på Lørenskog hus og andre steder i kommunen.

*Åpningstidene kan variere i perioder, se informasjon om gjeldende åpningstider på denne siden.

Åpningstider

Mandag 10 – 16
Tirsdag 10 – 16
Onsdag 10 – 16
Torsdag 10 – 22.30
Fredag 10 – 22.30
Lørdag 10 – 22.30
Søndag stengt

Billettluka er betjent hverdager fra 10 – 15.
Billetter kan også kjøpes i kafeen i dens åpningstid.

Musikkbingo

Musikkbingo er kjempemoro – underholdning og spenning hele kvelden! Her er det alle mot alle, og alle har like stor sjanse til å vinne.

Velkommen til Musikkbingo disse fredagene kl. 19.00: 26. januar, 23. februar, 22. mars og 26. april. Gratis deltagelse og flotte premier!

Veiviseren Quiz

I vår quiz får du testet allmennkunnskapene i en uhøytidelig og morsom setting. Kom som lag eller kom alene – her er det plass til alle!

Velkommen til quiz disse torsdagene kl. 19.00: 18. jan, 8. feb, 29. feb, 21. mars, 4. april, 25. april og 30. mai. Gratis deltagelse og flotte premier!

Dans i Veiviseren

Denne våren inviterer vi til dansekvelder i Veiviseren! Det ryddes plass til dansegulv og vi spiller gode, gamle slagere fra 60-, 70- og 80-tallet. Kom alene som sammen med venner, partner eller nabo’n.

Velkommen til Dansekvelder disse fredagene kl. 19.00 – 22.00: 16. feb, 5. april og 10. mai

I Veiviseren treffer du hyggelige mennesker som i tillegg til å drive kafé, informasjonspunkt og gjennomføre arrangementer, mer enn gjerne vil slå av en prat.

Elin Seim Mæsel er ansatt som koordinator for Veiviseren. Hun har ansvar for å få i gang aktiviteter og arrangementer i kafeen, i dialog med innbyggere frivillige lag og foreninger. Her er det rom for alle, og vi tar imot nye forslag med takk!

Ta gjerne kontakt med Elin om du ser henne i kafeen, eller klikk her for å sende en e-post: elimas@lorenskog.kommune.no

Følg Veiviseren på Facebook

Her får du full oversikt over alle aktiviteter og alt som skjer,
i tillegg til bilder og glimt fra hverdagen i kafeen.