Dansekvelder i Veiviseren

Dansekvelder i Veiviseren

14. juli, 2024

Er du en av de mange som har savnet et sted man kan danse og hygge seg her i Lørenskog?

Veiviseren, den populære møteplassen i 1. etasje på Lørenskog hus, byr denne våren opp til dans. Tre fredagskvelder rydder vi plass til dansegulv og spiller gode, gamle slagere fra 60-, 70- og 80-tallet.

– Vi som jobber i Veiviseren gleder oss veldig til å sette på diskolysene og ønske velkommen til dansekvelder denne våren, forteller en entusiastisk kaféleder Richard Szubinski. – Dansekveldene er selvsagt åpne for alle, men vi ser for oss et godt voksent publikum, og tilpasser musikken slik at dere kan få danse etter de låtene dere husker best fra «glansdagene».

Dansekveldene arrangeres 17. mars, 14. april og 12. mai fra kl. 19 til 22.
Sted: Veiviseren, 1. etasje på Lørenskog hus
Det er gratis å delta, og det er ingen forhåndspåmelding.

Veiviseren er en møteplass for alle, og du kan like gjerne komme alene som sammen med venner, partner eller naboen. Dette blir en hyggelig anledning til å teste dansefoten og lytte til god musikk, samtidig som man hygger seg med både nye og gamle bekjente. Veiviseren serverer et stort utvalg drikkevarer og snacks/småretter.

– Mange av innbyggerne i Lørenskog etterspør hyggelige møteplasser i området, også på kveldstid. Veiviseren har kveldsåpent frem til kl. 22 hver torsdag, fredag og lørdag, og det arrangeres både quiz, musikkbingo og andre gratis arrangementer disse kveldene. Nå håper vi også at dansekveldene blir et populært tilbud, avslutter Richard.

Vil du lese mer om Veiviseren, kan du klikke deg inn på nettsiden her:
https://www.lorenskoghus.no/veiviseren/

Følg også Veiviseren på Facebook for oppdatert informasjon om arrangementer, åpningstider etc.:
https://www.facebook.com/veiviserenlorenskoghus

Det blir dansekvelder i Veiviseren 17. mars, 14. april og 12. mai denne våren.