En skikkelig morsom nyhet

En skikkelig morsom nyhet

23. mai, 2024

Er det noe vi trenger etter to år med pandemi, så er det latter og gode opplevelser. Lørenskog hus står klare med en storslagen satsing på stand up og humor gjennom det nye konseptet Stand up-klubben.

– Vi har lenge drømt om å få til et uformelt klubbkonsept med både ferske og etablerte komikere, forteller produsent Christian Bell. – Nå har vi inngått et samarbeid med Stand up Norge, som vil servere oss en god miks av de morsomste folka landet har å by på. I tillegg ønsker vi å gi plass til lokale talenter som er på jakt etter en scene å vise seg frem på.

All dette vil pakkes inn i god stemning i Vasshjulet i 2. etasje på Lørenskog hus. Dette er en intim sal, hvor det vil settes frem sittegrupper under dempet belysning, slik at det er enkelt å samle vennegjengen til en hyggelig kveld. Det vil være servering av snacks og drikkevarer i umiddelbar nærhet, slik at kvelden kan gjøres til en helaften.

Lokalet og baren vil være åpen fra kl. 18.00, komikerne går på scenen fra kl. 19.30. Billettene koster kun 250,- og kan kjøpes her på lorenskoghus.no.

Produsent Christian Bell og resten av gjengen på Lørenskog hus har jobbet lenge for å få til denne satsingen på stand up.

Disse kommer til Stand up-Klubben 24. mars!

Torsdag 24. mars

Zahid Ali
En levende standuplegende som fremdeles er noe av det aller morsomste du kan oppleve. Med absurde historier, presis timing, trollbindende fortellerteknikk og en improvisasjonsevne i verdensklasse fremkaller Zahid latterbrøl etter latterbrøl. Han har en lang og innholdsrik humorkarriere fra scene og TV, og har bidratt i blant annet Nissene på låven, Rikets røst, Jul i Tøyengata og Hellfjord. Han satte nylig opp soloforestillingen ”Fremmedfrukt” som turnerte over hele landet.

Ahmed Mamow
En av de største og mest hyllede unge humorprofilene i Norge. Har vært land og strand rundt med sitt eget soloshow «Voksen». I 2021 lanserte han pilotserie «Helsebrusjan», en karakter- og humorserie på NRK som har gjort karantenetilværelsen morsommere for mange av oss. Podkasten «Milde Meninger» av Ahmed er også kåret til en av landets morsomste podkaster. En publikumsfavoritt som alltid leverer solide puncher!

Vidar Hodnekvam
Bergensk standup av ypperste klasse. Vitsene er gode, de kommer tett, og resultatet er at salen rister av latter. Vidar snakker ofte om egen oppvekst, livet som småbarnsfar, samfunnet generelt og sin mystiske evne til å havne i situasjoner han kommer håpløst dårlig ut av.


Disse kommer til Stand up-Klubben 21. april!

Torsdag 21. april

Ole Soo
En rappkjeftet og hysterisk morsom bergenser, som lover oss en kveld med god stemning og masse latter. Ole Soo blir stadig mer ettertraktet som standuper, tekstforfatter og regissør, som har laget materiale for blant annet Johan Golden, Marit Voldsæter og Stian Blipp Show.

Eirik Krokås
En allsidig og morsom standup’er som fremkaller latterbrøl over hele landet. Humoren til Eirik er ofte personlig og selvironisk, som han fikk da han vokste opp på en bondegård på Askøy med kraftig gressallergi. Med gode observasjoner og en herlig formidlingsevne treffer han et bredt publikum i alle aldre.

Hallvard Dyrnes
En ung og fremadstormende Stand-Up-komiker og improvisatør. Med sitt kjappe hode og absurde observasjoner har han fått tusenvis av nordmenn til å le de siste årene. Hallvard utstråler stor sjarme og selvsikkerhet noe som gjør publikum trygge og får de til å slappe av, før han plutselig overrasker og drar dem i en helt ny retning.


Disse kommer til Stand up-Klubben 19. mai

Torsdag 19. mai

Eirik Krokås
En allsidig og morsom standup’er som fremkaller latterbrøl over hele landet. Humoren til Eirik er ofte personlig og selvironisk, som han fikk da han vokste opp på en bondegård på Askøy med kraftig gressallergi. Med gode observasjoner og en herlig formidlingsevne treffer han et bredt publikum i alle aldre.

Christer Torjussen
En av veteranene på den norske standupscenen med over tjue års fartstid i humorfaget, hans varemerke er standup med høy gjenkjennelsesfaktor og selvironi.

Han har vært med på flere oppsetninger i regi av Stand Up Norge, og har også mottatt Komiprisen for beste standup og den prestisjetunge Stå opp-prisen. I 2017 reiste han rundt med soloshowet “Drittpappa” som fikk strålende mottagelse og flere seksere på terningen. Nå er han aktuelt med et den nye forestilling ”Idiot”.

Sandra Spjelkavik
En allsidig tekstforfatter og komiker som ikke er redd for å by på seg selv! Sandra Spjelkavik ble i 2017 nominert til to Komipriser, Årets Nykommer og Beste Sceneforestilling, i duoen Tonje & Sandra, for showet «Helt i Tiden». Hun hadde i 2020 premiere på sitt første soloshow, «Sandra feier for egen dør» og mottok fantastiske tilbakemeldinger og terninger.