Lyst til å skape noe for andre?

Lyst til å skape noe for andre?

23. mai, 2024

Har du kunnskap, en hobby eller kanskje en sær interesse som du vil dele med andre? Veiviseren på Lørenskog hus er på jakt etter spennende ting å fylle lokalet med!

Veiviseren har de siste årene blitt en viktig møteplass i Lørenskog, med sin sentrale beliggenhet i 1. etasje på Lørenskog hus. Denne lune kafeen er omgitt av bibliotek, kino, kulturhus, kulturskole, kunstsal og Frivilligsentral.

Nå er vi på jakt etter ildsjeler som ønsker å fylle Veiviseren og den tilhørende Kunstsalen med flere aktiviteter. Er du på leting etter noen å spille sjakk med, ønsker du å starte en poesiklubb eller spille vinylplater med andre entusiaster? Kanskje du har en greie for krigsfilmer, håndarbeid eller husmannskost og gjerne vil møte andre som deler dine interesser?

Den eneste forutsetningen er at du/dere selv kan planlegge og gjennomføre aktiviteten, at den skjer med en viss regelmessighet og at den er åpen for alle. Lokalene får du låne gratis av oss og vi hjelper dere også med markedsføring av aktivitetene gjennom våre kanaler.

Kontakt koordinator for Veiviseren, Carina Loe Ekrem med en kort presentasjon av din idé:
Mobil: 410 31 681
E-post: carekr@lorenskog.kommune.no

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Du kan lese mer om Veiviseren ved å klikke her.