Tirsdag 15. oktober
Kl. 12.00

Sted: Vasshjulet 2. etasje
Pris: 210,-

Kjøp billett

Lunsjkultur 60+ /Benedicte Adrian og Torbjørn Kvamme “Vi mimrer”

Praktisk info

Vasshjulet – 2. etasje i Lørenskog hus

Vasshjulet ligger i andre etasje på Lørenskog hus. Den har 2 innganger til venstre fra heisen. Andre etasje kan nåes ved å ta hovedtrappen opp fra første etasje eller ved å ta heisen opp fra Parkeringshuset.

Vasshjulet er en sal som har lett adkomst for rullestolbrukere da gulvet går i flukt med resten av etasjen.

Parkering

Billettløs parkering: Det er 3 timer gratis parkering i P-huset og  på Metro storhandel uteparkering (ved Europris)
Det er 1 time gratis parkering på Metro uteparkering. Gjelder også HC-plasser

 

Lunsjkultur 60+ /Benedicte Adrian og Torbjørn Kvamme “Vi mimrer”

Benedicte Adrian har med seg Torbjørn Kvamme på piano, når hun gjester oss med konsert-serien «Vi Mimrer», der vi får høre noen av de kjente sangene fra Dollie de Luxe-tiden, klassiske «evergreens» som Vera Lynns "We´ll meet again» og Mary Hopkins «Those were the days». Sanger mange vil kjenne igjen.

Benedicte Adrian representerte Norge i Melodi Grand Prix i 1984, og i 1992 satte hun opp den egenskrevne opera-musikalen "Which WItch» i London i samarbeide med Ingrid Bjørnov i Dollie de Luxe.

Benedicte har også vært dommer i Idol og sunget på Den Norske Opera. Det har blitt mange krumspring i løpet av 40 år som artist i inn- og utland. 

I 2023 ga hun ut bok om sangteknikk («Lær å synge på 21 dager») samtidig som hun begynte å eksperimentere med en blanding av black metal og pop musikk (Mistra) ved siden av de «fredelige" konsertene for Den Kulturelle Spaserstokken.

Torbjørn Kvamme er en norsk musiker, komponist og produsent. Han er utdannet ved konservatoriet i Agder, rytmisk linje, og har master i musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo.

Kvamme arbeider med diverse artister innenfor jazz, populærmusikk og med revyer, show og komikere. Har blant annet arbeidet med Tone Damli, Inger Lise Rypdal, Heine Totland og Tore Petterson, og er nå fast pianist for komiker Sturla Berg-Johansen. I tillegg gjør han freelance-oppdrag for forskjellige artister og som del av husband på diverse eventer.

Gavekort

Gavekort

Gi en opplevelse i gave

Kjøp gavekort her

Servering

Serveringssteder

Spis og drikk før forestilling

Les mer