Torsdag 19. september
Kl. 19.30

Sted: Storstua 2. etasje
Pris: 445,-

Kjøp billett

Maria Haukaas Mittet trio

Praktisk info

Storstua – 2. etasje i Lørenskog hus

Storstua ligger i andre etasje på Lørenskog hus. Den har 2 innganger i den etasjen og en rullestolheis. Andre etasje kan nåes ved å ta hovedtrappen opp fra første etasje eller ved å ta heisen opp fra Parkeringshuset. Inngangene til Galleriet på Storstua er fra fjerde etasje.

Handikap

Det er 4 rullestolplasser i Storstua med adgang via egen heis i 2. etasje, midt på buen ved toalettene.

Parkering

Billettløs parkering: Det er 3 timer gratis parkering i P-huset og  på Metro storhandel uteparkering (ved Europris)
Det er 1 time gratis parkering på Metro uteparkering. Gjelder også HC-plasser

Maria Haukaas Mittet trio

I 2024 tar Maria Haukaas Mittet med seg to av Norges fremste musikere; Bernt Rune Stray (Sissel, Lars Bremnes) og Jørun Bøgeberg (A-ha, Dance With A Stranger), for å fremføre sanger og historier fra hennes første norske album, "Heim", samt EP’ene «Øyliv» og «Byliv». Gjennom kraftfulle toner og inderlige tekster blir dette en musikalsk reise gjennom hjertet av Nord-Norge med inspirasjon hentet fra musikalske mestere som Terje Nilsen, Lars Bremnes, og Trygve Hoff – og inspirasjon fra hennes tiår som bosatt i hovedstaden.

Marias imponerende karriere inkluderer også seieren i "Stjernekamp" i 2015, samt konsertforestillingen "Jåla fra Lakselvnes" i 2017. Hun har også vært en fast deltaker i den nasjonale juleturneen "Stille Natt Hellige Natt", og hennes engasjement for julen ble ytterligere bekreftet i 2022 med den utsolgte suksessen "Ringe inn", en juleturné i samarbeid med Lars Bremnes. De ga også ut et album med samme navn.

Maria Haukaas Mittet fortsetter å trollbinde publikum med sin stemme, historiefortelling og musiske finesse, og i 2024 er trioen klar for å skape minner for livet og dele den rike kulturarven fra Nord-Norge med alle som lytter.

Gavekort

Gavekort

Gi en opplevelse i gave

Kjøp gavekort her

Servering

Serveringssteder

Spis og drikk før forestilling

Les mer