Velkommen til Lørenskog hus i ny drakt!

Velkommen til Lørenskog hus i ny drakt!

14. juli, 2024

Nå lanserer vi vår nye nettside, slik at det skal bli enda enklere å finne ut hva som skjer på Lørenskog hus. Her kan du se hva som skjer på våre scener, kjøpe billetter og finne svar på det du trenger å vite før du besøker oss.

Kanskje har du allerede oppdaget noen drypp av vår nye profil, at logoen vår er litt annerledes enn før og at vi fremstår litt mer moderne? Etter ti år i samme drakt, var det på tide med en oppdatering. Vi håper du liker det du ser!

Men skjønnheten kommer som kjent innenfra, og her inne i huset vårt skjer det også mye spennende. Hver dag møtes mennesker i gangene her, kjente og mindre kjente artister står på scenene våre og i Veiviseren summer det av hyggelige stemmer. Det er ganske så magisk, synes vi som jobber her!

Her på den nye nettsiden vil vi også dele denne hverdagsmagien med dere – nyheter, morsomme saker og annet spennende innhold som vi synes dere burde få med dere. Og vi vil gjerne høre hva dere synes, både om vår nye profil, nettside og innholdet som deles her.

Vi håper at den nye nettsiden vil inspirere deg til å bruke Lørenskog hus enda mer – hjertelig velkommen!