Vasshjulet brenner!

Vasshjulet brenner!

19. juni, 2024

Akkurat nå er det iskaldt, men om noen måneder blir det brennhett rundt Vasshjulet på Losby. Denne sommeren er det urpremiere på «Vasshjulet brenner!» – et nyskrevet historisk spel, basert på virkelige hendelser.

Her blir vi bedre kjent med fortiden som har formet Lørenskogsamfunnet, gjennom en ekte røverhistorie stappfull av dramatikk, romantikk og intriger!

Spelet spilles utendørs ved Vasshjulet på Losby, en unik kulturopplevelse som vi vet mange av dere har ventet på. I likhet med våre egenproduserte musikaler på Lørenskog hus, vil også «Vasshjulet brenner!» være en produksjon bestående av både profesjonelle skuespillere og talentfulle lokale amatører. Sammen med dyktige musikere byr de på en fantastisk publikumsopplevelse.

I videoen kan dere høre Finn Evensen, som har skrevet manuset og Ola Beskow, som er regissør, fortelle mer om denne spennende nyheten. Gå ikke glipp av sjansen til å være en av de første som får oppleve dette. «Vasshjulet brenner!» spilles kun 31. august – 2. september, billetter i salg nå!

Vasshjulet brenner! Hør Ola Beskow og Finn Evensen fortelle mer om denne spennende nyheten som vises på Losby denne sommeren.